Racket bespanservice

Racket bespanservice

Wist u dat wij een bespanservice voor tennisrackets hebben. U bent ook met uw badminton- en squashracket bij ons aan het juiste adres.

 

Welke bespanning

Welke bespanning en welke bespankracht stemmen wij graag met u af. We kijken samen met u naar uw tennis-, badminton- of squashracket en vragen wat voor een type speler u bent? Ook vragen we naar uw speelstijl en willen we weten of er misschien arm en/of schouderklachten of andere blessures zijn. Deze informatie hebben we nodig om de juiste snaar en de gewenste bespankracht te adviseren.

Meten is weten

Met onze Pacific Stringtester kunnen wij elke bespanning meten. Hierdoor kunnen wij u nog beter adviseren. Wij meten gratis uw bespanning om te kijken of deze aan vervanging toe is.

Ons advies luidt: eenmaal per week tennissen is eenmaal per jaar een nieuwe bespanning. Dit voorkomt blessures!!

Grip

Wist u dat een basisgrip 30% van de trillingen absorbeert!! Ons advies is dan ook om minimaal eenmaal per jaar uw basisgrip te laten vervangen. Kies de juiste grip uit en wij zetten hem er even voor u op. Wacht dus u niet te lang met het vervangen van de basisgrip. Dit voorkomt blessures!! U kunt natuurlijk ook voor de overgrip bij ons terecht.

Grip aanpassen

Is de grip van uw tennisracket te klein?
We kunnen uw grip een hele maat vergroten doormiddel van een krimpkous. Deze wordt met hitte om uw kale handvat geföhnd. Hierna wordt de basisgrip geplaatst en eventueel een overgrip.

Bij bijna alle Head tennisrackets kunnen we de grip vergroten maar ook verkleinen. Head werkt namelijk met gripschalen. Informeer hier naar.

Blessure

Een blessure zit in een klein hoekje. Kom langs als u last heeft van de arm of schouder. Er zijn  namelijk diverse oplossingen mogelijk. Bijv. armvriendelijk comfort grip, armvriendelijke snaar of een  tenex elbow shockabsorber.

 

P.S. alle informatie van uw racket komt bij ons in de computer zodat we de volgende keer kunnen nakijken wanneer uw racket is bespannen, met welke snaar, met welke bespankracht en wat uiteindelijk de veerkracht was. Wel zo handig!!